Toki kayıtlarımız başladı.

İlçemizin Aktepe mahallesinde ANKARA-SAMSUN yoluna cephe olan ve belediyemizce temin edilen arsalar üzerine Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Dar ve Orta gelir grubuna yönelik uygulanan şartlar çerçevesinde isteğe göre 2+1 ve 3+1 konut yapılacaktır.     bu konutları almak isteyen vatandaşlarımız öncelikle (2+1) konut için konut bedelinin % 12 si peşinat ( 4.000  tl başvuru sırasında) ödemeli 180 ay (15 yıl)  vadeli satılacaktır.  taksit ödemesi konut teslimini takip eden aydan itibaren başlatılacaktır. başvuru sahibinin; 25 yaş ve üzerinde yer alması.                                                                                           (3+1) konut için                                                                                                                                                                                                         konut bedelinin  % 15 peşinat (6.000 tl başvuru sırasında) ödemeli 120 ay(10 yıl) vadeli satılacaktır ilk taksit ödemesi gayrimenkul satış sözleşlemesi imzalanmasını takip eden 4. aydan itibaren başlayacaktır.                                                                     toki konutları almak isteyen vatandaşlarımızın bu konu ile ilgli belge ve bilgileri, belediyemiz yazi işleri ve facebook sayfasından takip edebilirsiniz.